Ce inseamna curs online?

Acesta este un curs care se desfasoara online pe platforma Netacad de la Cisco fara prezenta in sala de curs Plus Academy.

Dupa inregistrare si plata online (sau la sediul nostru), se creeaza un cont pe platforma de e-learning unde aveti acces la materialele de curs si examene.

Fiecare curs online include, la cerere, o sedinta de curs cu unul dintre instructorii nostri in care se discuta eventualele probleme sau neclaritati ce pot sa apara.

Chiar daca este un curs 100% online, va raspundem cu placere la orice intrebare legata de materialele de curs sau examene.

De asemenea va acordam consultanta gratuita pentru obtinerea certificarii CCNA si oferim vouchere de 50% reducere la sustinerea examenului pentru studentii care au obtinut peste 95% rezultate corecte la examenele partiale.

Despre curs :

Acest curs descrie arhitectura, componentele și operațiile ruterelor și comutatoarelor în rețele mai mari și mai complexe.

Elevii învață cum să configureze routerele și comutatoarele pentru funcționalitate avansată. Până la sfârșitul acestui curs, elevii vor putea să configureze și să depaneze rutere și comutatoare și să rezolve problemele comune cu OSPF, EIGRP și STP în ambele rețele IPv4 și IPv6. Elevii vor dezvolta, de asemenea, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a implementa o rețea WLAN într-o rețea mică-medie.

Cui se adreseaza?

Pentru înscrierea la acest curs este necesară absolvirea cursului CCNA 2 Routing & Switching – Essentials.

Acest curs este destinat studentilor care au absolvit CCNA 2 Routing & Switching – Essentials și doresc sa isi mareasca cunostiintele si sa se pregateasca pentru certificarea ccna, certificare recunoscuta international ce deschide numeroase oportunitati pentru o cariera in IT.

Ce vei invata:

  • sa configureze , sa verifice și depaneze VLAN-uri care acoperă mai multe comutatoare: VTP, DTP și EtherChannel
  • sa configureze, sa verifice și depaneze protocoale STP: Protocolul Rapid Spanning Tree (RSTP), Protocolul Spanning Tree Plus (PVST +) și Rapid Per VLAN Spanning Tree Plus Protocol (RPVST +)
  • sa înțeleagă configurarea și depanarea primelor protocoale de redundanță a hamei (HSRP)
  • sa inteleaga și sa descriere protocoale de rutare dinamică, a protocoalelor de rutare a vectorilor de distanță și a protocoalelor de rutare a legăturilor
  • sa configureze, sa verifice și depaneze routere într-o rețea complexă IPv4 sau IPv6 , utilizând OSPF cu o singură zonă, OSPF cu mai multe zone și Protocolul de rutare internă a gateway-ului (EIGRP)

Structura cursului:

Capitolul 1    Introduction to Scaling Networks
Capitolul 2    LAN Redundancy
Capitolul 3    Link Aggregation
Capitolul 4    Wireless LANs
Capitolul 5    Adjust and Troubleshoot Single-Area OSPF
Capitolul 6    Multiarea OSPF
Capitolul 7    EIGRP
Capitolul 8    EIGRP Advanced Configurations and Troubleshooting
Capitolul 9    IOS Images and Licensing

Curriculum

Veți primi acces la curriculum după înscrierea la curs!
Înscrie-te la acest curs
  • PRIVATE
  • 1 day, 20 ore
0 cursanți înscriși deja

    Recenzii curs