Întrebări și răspunsuri

Aici găsiți răspunsurile la cele mai frecvente întrebări primite de-a lungul timpului
Pretul afisat pe site este pe luna sau pentru tot cursul?

Pretul afisat pe site pentru un anumit curs acopera integral cursul pe toata durata lui, nu este un cost lunar.

Pot plăti cursurile în rate?

DA. Puteți achita cursurile în 2 rate: prima rată (50%) se plătește la înscriere și vă asigură locul la cursul respectiv iar rata 2 (50%) se achită la jumătatea cursului.
Cursurile 100% online (fără predare) nu se pot plăti în rate și se achită integral la înscriere.

Pot plăti cu cardul?

DA. Acceptăm plata cu toate cardurile bancare cunoscute. Puteți achita cu cardul atât online pe site-ul nostru cât și la sediul academiei.

Unde se desfasoara cursurile cu predare?

Cursurile se desfasoara in salile de curs Plus Academy modern echipate din Calea Floreasca nr. 167, cladirea ITC/Softnet – etaj 1 (vizavi de Mall Promenada)

Daca sunt elev sau student beneficiez de o reducere a taxei de curs?

DA. Prin activitatile noastre sustinem educatia in Romania. Toti elevii / studentii si masteranzii beneficiaza de 25% reducere a taxei de curs.

Daca sunt somer beneficiez de o reducere a taxei de curs?

DA. Dorim sa ajutam persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si oferim o reducere de 25% a taxei de curs pentru someri astfel incat reconversia profesionala sa fie mai usor de realizat.

Ma pot inscrie la mai multe cursuri in acelasi timp?

DA, bineinteles daca cursurile se desfasoara in zile si / sau ore diferite. Chiar recomandam pachete de cursuri: Cisco CCNA1 + Linux Administare Incepator sau Java Programmer Beginner + Cursul de baze de date SQL.

Ce este programul Cisco NetAcad si ce beneficii pot primi?

Cisco NetAcad este un program academic sustinut in totalitate de catre Cisco si prin care se ofera acces la o platforma de learning, curriculum Cisco, suport si training. In cadrul academiei noastre toti studentii si elevii primesc acces gratuit la acest program. Va asteptam la sediul nostru din Calea Floreasca nr. 167 Bucuresti pentru inscrieri!

Am nevoie de laptop ca sa pot participa la cursurile Plus Academy?

NU. Salile noastre sunt dotate cu calculatoare performante, whiteboard, videoproiectoare. Puteti veni bineinteles cu laptopurile personale daca doriti acest lucru.